Corecție pentru un șuț la Oktoberfest

Corecție pentru un șuț la Oktoberfest

Scandal la Oktoberfest, unde un bărbat a fost lovit în zona feței, duminică seară, după ce ar fi fost observat încercând să sustragă un rucsac.

Acesta a fost surprins în timp ce încerca să fure rucsacul și a fost lovit, după cum a precizat reprezentantul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, colonel Adrian Stoian. Jandarmii l-au predat pe bărbat polițiștilor de la Secția 2, pentru continuarea cercetărilor. 

Bărbatul lovit a fost preluat de un echipaj SMURD. „Bărbat în vârstă de 33 de ani, conștient, a suferit plagă la piramida nazală și un traumatism cranio-facial și a fost transportat la spital de un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, maior Ciprian Sfreja.

„În data de 8 septembrie, în jurul orei 19.45, în cadrul unui festival organizat în municipiul Brașov, un bărbat a încercat să sustragă rucsacul unei femei, acesta fiind observat și oprit de doi bărbați care se aflau în zonă. Unul dintre bărbați l-ar fi lovit pe autor în zona feței, ulterior acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Ivan.

unui festival organizat în municipiul Brașov, un bărbat a încercat să sustragă rucsacul unei femei, acesta fiind observat și oprit de doi bărbați care se aflau în zonă. Unul dintre bărbați l-ar fi lovit pe autor în zona feței, ulterior acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Alte articole:   Greseli de evitat in seo in 2020
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.