Colonelul Cristian Elly Paliștan, numit șeful Brigăzii Speciale de Intervenție „Vlad Țepeș”

Colonelul Cristian Elly Paliștan, numit șeful Brigăzii Speciale de Intervenție „Vlad Țepeș”

Mutare la vârful Ministerului Afacerilor Interne! „Fantoma Albă”, colonelul Cătălin Paraschiv, a fost înlocuit din funcția de șef al Brigăzii Speciale de Intervenție „Vlad Țepeș”. Locul său a fost luat de colonelul brașovean Cristian Elly Paliștan.

La recomandarea generalului în rezervă Mircea Olaru, cel care activează din nou la vârful Ministerului Afacerilor Interne ca și principal consilier pe problemele Jandarmeriei, colonelul brașovean Cristian Elly Paliștan este împuternicit noul comandant al Brigăzii Speciale de Intervenție ”Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române, dezvăluie Național.

Conform sursei citate, Paliștan i-a luat din mers locul celebrei ”Fantome Albe”, Cătălin Paraschiv, cel care a fost exilat în ”cimitirul elefanților” de la Unitatea de Pază a Centralei Nucleare de la Cernavodă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un nou cod portocaliu de precipitaţii, la Braşov!
Loading...
loading...
  1. ma bucur pentr acest brasovean, nu prea „citesc” mare lucru din poza, decat infatuare, smecherie si plin de sine. Oricum, sper sa fie mai in regula decat criminalul Paraschiv, cel care ne-a gazat si batut pe noi, oamenii nevinovati, pe 10 august 2018. Jandarmii nu intervin in fort la derbedei de cartier, la clanuri si mafioti, au ceva , retineri…Un fost securist si militian, Paraschiv, deci oricare, sper, e mai bun decat omul in alb, auzi, simbolul puritatii…un bataus si derbedeu marca Dragnea si altii…

    Reply
  2. #dizolvamjandarmeria

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.