blog-logo

Cavalerul Noby, gazda Superland, a deschis noul an școlar la mai multe școli și grădinițe din județ

Cavalerul Noby, gazda Superland, a deschis noul an școlar la mai multe școli și grădinițe din județ

Școala a început, iar Cavalerul Noby, gazda Superland, nu putea să lipsească de la deschiderea anului școlar. Astfel, mai mulți copii din județ, școlari și preșcolari, au avut astăzi ocazia să-l întâlnească în sala de clasă pe vestitul Cavaler Noby, mascota celui mai mare parc de distracții din sud-estul Europei, Superland.

Fiecare dintre copii a primit caiete, baloane și vouchere cu o tură într-una dintre atracțiile din zona Luna Parl: Carousel, Tagada, Tropicana sau Crazy Cars.

Superland, cel mai mare parc de distracții din sud-estul Europei, te așteaptă și luna aceasta cu surprize și evenimente gratuite pentru copii. Așadar, în fiecare vineri poți lua parte la atelierele educative de „Experimente cu reacție și distracție”, iar pe 15 septembrie la atelierul gratuit „Vorbitul în public. Curs pentru copii”. Însă, nu trebuie să ratezi ziua de 21 septembrie când, alături de ISU Brașov, vei avea ocazia să înveți manevrele salvatoare de viață direct de la medicii și voluntarii SMURD.

Alte articole:   11 pacienți confirmați cu COVID-19, au decedat, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

Nu uita, de asemenea, că intrarea în Superland este GRATUITĂ. Toate evenimentele le găsești pe pagina de Facebook, pe Instagram sau chiar pe site.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.