Şoferi indisciplinaţi, depistaţi de poliţişti în trafic

Şoferi indisciplinaţi, depistaţi de poliţişti în trafic

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurale Voila au  depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 62 ani care a condus un autoturism pe DJ 104A, pe raza localității Sâmbăta de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

,,La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,62 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit unui comunicat remis de I.P.J Braşov.

,,La data de 05 septembrie în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila, au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 21 ani din comuna Viștea, jud. Brașov, care conducea un autoturism pe raza localității Recea, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, întrucât acesta a fost reținut de cadrele de poliție ca urmare a unei abateri anterioare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.