SDEE Transilvania Sud a redus aproape la zero timpul de emitere a Certificatelor de Racordare la Rețea

SDEE Transilvania Sud a redus aproape la zero timpul de emitere a Certificatelor de Racordare la Rețea

SDEE Transilvania Sud a finalizat proiectul de modernizare a procesului de emitere a Certificatelor de Racordare la Rețea (CRR), prin implementarea soluției RPA (Robotic Process Automation), cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciului de acces la rețeaua electrică de distribuție, oferit utilizatorilor din zona Transilvania Sud.

Lucrările de modernizare au presupus automatizarea proceselor de emitere a CRR cu ajutorul robotizării, în fapt, o aplicație IT dezvoltată într-un limbaj specific, care imită pașii de proces realizați manual de către un operator uman.

Astfel, se simplifică procesul de emitere a CRR pentru locurile de consum existente și se elimină pașii intermediari de printare, semnare și transport atât pentru Fișa de Soluție, cât și pentru Avizul Tehnic de Racordare.

Reprezentanții SDEE Transilvania Sud spun că noul sistem conduce la îmbunătatirea poductivitatii prin concentrarea pe activitati cu o mai mare valoare adaugata. RPA conduce la diminuarea costurilor prin reducerea erorilor operationale. În plus, se va descongestiona o zona aglomerată in ceea ce privește eliberarea avizelor și certificatelor de racordare.

Este un pionierat de implementare a RPA în zona de servicii către clienți, multe companii preferand sa automatizeze partea de HR sau Finante.

SDEE Transilvania Sud, pe locul 2 în Braşov ca nivel al investiţiilor

Mesajul grupului Electrica este acela de a creștere eficiența serviciilor și creșterea satisfacției clienților noștri. Este un proiect-pilot, funcțional, care va fi replicat la toate societătile de distributie energie electrică, au precizat reprezentanţii companiei.

Directorul general adjunct al SDEE Transilvania SUD, Dragoş Staicu, a declarat: „Suntem mult mai orientați către client și vrem să venim spre acesta cu multe solutii. Urmează un plan multianual de investiţii. Am pus la punct o echipă foarte dinamică. Aceasta este dedicată și muncește pentru cosumator și pune umărul pentru a fi mai bine celor din jurul nostru și pentru a putea evolua împreună în condiții optime. Investim foarte mulți bani, suntem pe locul 2 la nivelul de judetul Brasov, cu menţiunea că suntem printre singurele entităti listate și la bursele internaționale”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițist brașovean: ADRIAN VEȘTEA, un NEOcomunist și “slugoiul” Kadas - interlopi
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.