Ministrul Cuc reconfirmă modernizarea Gării Brașov în cadrul unui proiect european

Ministrul Cuc reconfirmă modernizarea Gării Brașov în cadrul unui proiect european

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, din nou, că Gara Braşov va fi modernizată, fiind prinsă în proiectul de reabilitare a liniei de cale ferată dintre Braşov şi Sighişoara.

El reconfirmă declaraţiile din 15 iunie, făcute tot la Braşov, prezentate de newsbv.ro AICI

Investiţia pentru Gara CFR Braşov va depăşi 40 de milioane de euro, iar ministrul a anunţat că „va fi un proiect impresionant”.

Este vorba despre un proiect de 1,2 miliarde de euro. Cele trei tronsoane de cale ferată sunt Brașov – Apața, Apața-Cața și Sighișoara – Cața. Este un proiect care s-a lansat în 2017. 

„Aşteptăm decizia de la instanţă pentru contestaţia care a fost făcută la tronsonul de cale ferată Braşov-Sighişoara. De îndată ce vine, semnăm contractul de proiectare-execuţie pentru tronsoanele 1 şi 3 din Braşov-Sighisoara. Tronsonul 1 include şi Gara Braşov, deci în momentul în care semnăm contractul şi gara va intra în modernizare, e în acest proiect de 700 de milioane”, a declarat Răzvan Cuc, aflat într-o vizită pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Broşov.

El a spus că investiţia în modernizarea gării va depăşi 40 de milioane de euro. „Valoarea este undeva la 40 şi ceva de milioane de euro, eu cred că va fi un proiect impresionant”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.