Mara Mareş, apel la parlamentari: Să dăm jos acest guvern catastrofal!

Mara Mareş, apel la parlamentari:  Să dăm jos acest guvern catastrofal!

Tineretul Național Liberal condamnă negocierile și trocurile politice, purtate ca la piață, dintre Guvern și unii parlamentari care doar se prefac că au trecut în opoziție.

„Este regretabil că în 2019, în schimbul unor funcții sau privilegii vremelnice, încă există politicieni care susțin acest accident al democrației, și anume guvernul condus de Viorica Vasilica Dăncilă. Ce anume vă reține, domnilor parlamentari, alături de cel mai dezastruos guvern postdecembrist? Pentru ce negați ceea ce este evident?”, întreabă retoric deputatul PNL de Braşov, Mara Mareş, care deţine şi funcţia de preşedinte al TNL. 

Aceasta susţine că Guvern nu trebuie susținut deoarece fiecare zi cu Viorica Dăncilă în funcția de premier e o zi pierdută pentru România. În plus, susținerea sa înseamnă susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, la funcția de președinte al României…

„Dacă acceptați să susțineți că «oricărui om îi este teamă de o plângere penală», să nu vă mirați că, atunci când veți avea nevoie de imunoglobulină, vi se va administra «imunoglobină». Acest Guvern nu trebuie susținut, deoarece «performanțele» sale sunt recunoscute de către «Banca Monetară», iar conducerea sa și-a propus «să reducă democrația, nu birocrația». Faceți un exercițiu de imaginație, nu de «imagine», și arătați tuturor că sunteți parte din opoziția parlamentară, nu «parlamentală». Stimați parlamentari, haideți să punem în funcțiune, și nu «în funcție», mecanismele parlamentare și să schimbăm soarta României în bine”,
precizează Mara Mareș într-un comunicat de presă. 

În acest context, şefa TNL solicită tuturor membrilor Parlamentului să semneze moțiunea de cenzură a liberalilor ca „să dăm jos acest guvern catastrofal! Este singurul gest de responsabilitate politică pe care trebuie să îl facă parlamentarii celorlalte partide, nu negocieri ca la piață pentru funcții efemere într-un guvern aflat în moarte clinică!”

Loading...
  1. Dar pe tine cine te da jos, parvenit,o ???

    Ce ai facut 3 ani pentru brasoveni si tara?/ ai mancat si pus in cont banii romanilor, ce muncesc cinstit. Rusine sa iti fie!
    Vezi ca a inceput sezonul culesului la cartofi, te asteapta tactu.
    Sa de-a Domnul sa ajungi sa iti vezi constiinta, daca ai…. si sa te judeci singura. Sa o duci material ca un tanar de varsta ta, dar muncind cinstit, cu rata pt casa si griji ce le avem noi, cei obisnuiti, nu hotii ca voi.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap