blog-logo

ÎN DIRECT Ce surprize ne aşteaptă la Oktoberfest 2019

ÎN DIRECT Ce surprize ne aşteaptă la Oktoberfest 2019

Mai este puțin timp până când se va da startul unui nou episod  Oktoberfest Brașov.

Ediția cu numărul 11 va genera un strat și mai gros din spuma amintirilor. 2019 înseamnă pentru organizatori 11 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, care va fi degustată de zeci de mii de turiști veniți din toate colțurile lumii pentru petrecerea de la Brașov, anunțată în perioada 5-15 septembrie, care se va ține în două corturi încăpătoare: Wiesenzelt și Kronstadtzelt  ce vor fi amplasate pe locul fostului stadion Municipal.

Au trecut mulţi ani de atunci… din 2009, multe s-au schimbat, însă distracţa a rămas aceeaşi!!! Provoacarea este să ne întoarcem în timp pentru a ne bucura și mai tare de prezent. 

Alte articole:   Lista medicilor de familie din județul Brașov unde se pot face teste rapide COVID-19

Tema acestei ediții este 2009 VS 2019. Atenție, de această dată berea nu te va face să uiți ce ai făcut la festival, ci, dimpotrivă, te va ajuta să-ți amintești și mai multe momente de la edițiile anterioare. Cerbul Cornel împreună cu unchiul Hans și cu frumoasele lui nepoate bavareze te vor ajuta să scrii și unele noi, fără doar și poate. 

Oktoberfest a început timid la poalele Tâmpei … 10 ani mai târziu a devenit cel mai mare festival de gen din România.

A pornit cu un eveniment pe un terene de 1200 mp și a ajuns la o suprafață de 25.000 mp! A pornit cu 35.000 de vizitatori și a ajuns la 350.000. 

Alte articole:   Risc de gradul 4 de avalanşe în Munţii Făgăraş

Organizatorii s-au pus pe colecționat  momente și am auzit că pregătesc și premii spumoase pentru asta. Anul ăsta vei aprecia mai tare pozele scoase din sertarele cu amintiri de prietenul Facebook.  Se spune că odată cu trecerea timpului trece și dragoastea… dar nu și dragostea pentru distracție!!! Ești de acord?

Distribuie dacă îți place!
  1. Oktoberfest Official 5 septembrie 2019, 1:10 PM

    Bere scumpa si mediocra + lume multa + muzica tare si proasta + locatie dezastru = cred ca merg

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate