blog-logo

Percheziții la DSVSA Brașov

Percheziții la DSVSA Brașov

UPDATE Poliţiştii din Mureş, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează la această oră, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, 140 de percheziții, în 16 județe, la sediile unor firme, a unei instituţii și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Perchezițiile sunt desfășurate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, în județele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Maramureş, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu şi Vâlcea, într-un dosar de evaziune fiscală.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 –2019, reprezentanţii unor societăţi comerciale din Mureş şi Braşov, având ca obiect de activitate construcţii, ar fi valorificat deşeuri feroase şi neferoase provenite din demolarea unor imobile şi ar fi construit hale metalice fără documente legale.

Alte articole:   Brașovul, singurul oraș care se vrea cu pretenții din România, dar nu are colectare selectivă

De asemenea, ar fi efectuat operaţiuni comerciale cu animale vii fără a fi înregistrate în contabilitate şi fără respectarea documentelor privind trasabilitatea acestora.

Au fost puse în executare 10 mandate de aducere faţă de persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor.

La percheziţii participă și poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie ale județelor unde au loc perchezițiile.

Știrea inițială Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș efecetuează la această oră percheziții la Direcția Sanitar-Veterinară și Siguranța Alimentelor din Brașov.

Surse neoficiale au confirmat pentru newsbv.ro că ar fi vorba despre un dosar de evaziune fiscală al unor firme care dețin mai multe ferme.

Alte articole:   WhatsApp lansează noi funcții de confidențialitate: Poți decide cine vede că ești online și cine nu   

Directorul DSVSA Brașov, dr. Dorin Enache, a precizat că va reveni cu date, după ce se va încheia activitatea Poliției. 

Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.