46 de locuri noi de parcare pe Zizinului și Fundătura Roșiorilor

46 de locuri noi de parcare pe Zizinului și Fundătura Roșiorilor

Primăria Municipiului Brașov anunță scoaterea la licitație a 46 de locuri de parcare în parcări de reședință, nou-marcate (care nu au mai fost scoase la licitație până acum).


Cele 46 de noi locuri de parcare se află pe strada Zizinului nr 40, 42 și 44 (14 locuri) și pe strada Fundătura Roșiorilor, zona de case (32 de locuri).
Licitația va avea loc luni, 16 septembrie, în curtea interioară a Primăriei Brașov (Casa căsătoriilor), de la ora 9.00 pentru strada Zizinului și de la ora 13.00 pentru Fundătura Roșiorilor.

Începând cu 23 septembrie 2019 încep procedurile de reatribuire a locurilor de parcare conform planificării. În sesiunea aprilie-iunie au fost licitate și atribuite 1090 de locuri de parcare în parcările de reședință din Brașov, în Astra I și II, Florilor-Craiter- Scriitorilor, Centrul Nou I și II, Noua – Dârste, Șchei – Zona Istorică, Tractorul, Triaj, Bartolomeu, Valea Cetății.
Cele mai mari sume licitate au fost de 1.200 lei/an în Tractorul, și de 1.000 lei/an pe Carpaților.

Alte articole:   Ce acte trebuie depuse pentru pensionarea anticipată fără penalizare

Începând cu data de 23 septembrie2019 încep procedurile de reatribuire a locurilor de parcare, conform planificării .
Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare (în parcările de reședință) și Regulamentul de organizare și functionare al sistemului de parcare din muncipiul Brașov se găsesc AICI.

Detalii și acte necesare

În acest moment, numărul total de locuri de parcare de reședință amenajate în municipiul Brașov este de 44.306, iar numărul de abonamente valabile este de 37.865.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate