blog-logo

Social-democratele din Braşov spun că o susţin pe Dăncilă la prezidenţiale

Social-democratele din Braşov spun că o susţin pe Dăncilă la prezidenţiale

Femeile Social-Democrate ale organizației județene Brașov au participat la acest final de săptămână la Școala Politică de Vară a OFSD, eveniment ce s-a desfășurat la Mamaia.

În cadrul lucrărilor Conferinței s-au dezbătut subiecte de interes național, precum percepția cetățenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, politici publice privind bunăstarea românilor (sănătate, educație, protecție socială), dar și subiectul campaniei electorale și a alegerilor prezidențiale.

La eveniment au participat președintele PSD, prim-ministrul României și totodată, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, precum și Secretarul General Mihai Fifor. Alături de aceștia au susținut dezbateri și prezentări, reprezentantele ministerelor Sorina Pintea, Roxana Mînzatu, Natalia Intotero, europarlamentarele Carmen Avram și Maria Grapini.

Alte articole:   Județele Sibiu și Mureș peste Brașov la capitolul câștiguri salariale

„Organizația Femeilor Social Democrate Brașov susține candidatura doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României, țara noastră având nevoie, mai mult ca oricând, de un președinte prezent, activ și implicat în rezolvarea problemelor comunității, de un președinte care să fie alături de fiecare român. OFSD Brașov își dorește fermitate, echilibru, stabilitate și salută promovarea unui principiu fundamental al democrației sociale, și anume, principiul egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați”, spune Alexandra Crivineanu, președinta Organizația Femeilor Social Democrate Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.