„Sărbătoarea Muzicii”, spectacol dedicat Maicii Domnului, ocrotitoarea Brașovului

„Sărbătoarea Muzicii”, spectacol dedicat Maicii Domnului,  ocrotitoarea Brașovului

Primul eveniment, înaintea deschiderii oficiale a stagiunii 2019 – 2020 a Operei Brașov, este unul de amploare, devenit tradițional și mult-așteptat de brașoveni și turiști.

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, de la ora 19.00, vă invităm în Piața Sfatului din Brașov, cel mai potrivit cadru istoric și acustic pentru desfășurarea spectacolului „Sărbătoarea Muzicii”, dedicat Sfintei Fecioare Maria, ocrotitoarea Brașovului, precedând ziua în care creștinii celebrează Nașterea Maicii Domnului.

Evenimentul se va deschide, așa cum se cuvine, cu o rugăciune: aria Santuzzei din opera „Cavalleria Rusticana” de P. Mascagni. Programul spectacolului continuă cu momente de o frumusețe muzicală deosebită și cu mare adresabilitate către melomani. Amintim doar câteva dintre operele și operetele, din care ne vor încânta artiștii Operei Brașov: „Traviata” și „Il Trovatore” de G. Verdi,  „Carmen” și „Pescuitorii de perle” de G. Bizet, „Turandot”, „Madama Butterfly” și „Gianni Schicchi” de G. Puccini, „Faust” de Ch. Gounod, „Liliacul” și „Voievodul țiganilor” de J. Strauss, „Silvia” și „Contesa Maritza” de E. Kalman sau „Țara Surâsului” de Fr. Lehar.

Alte articole:   Cătălina Dinu, candidat PMP la Consiliul Local Braşov: „Municipalitatea trebuie să ia în calcul extinderea situațiilor de acordare a ajutorului social de urgenţă şi către alte categorii vulnerabile”

Pe scena din Piața Sfatului, vor evolua soliștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu, Nicoleta Chirilă, Corina Klein, Valentina Mărgăraș, Maria Petcu-Catrina, Anda Pop, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Gabriela Hazarian, Sonia Hazarian, Asineta Răducan, Carmen Topciu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Valentin Marele, Adrian Mărcan, Dan Popescu. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. Conducerea muzicală va fi asigurată de maestrul Traian Ichim. Spectacolul va fi prezentat de solistul Operei Brașov, Lorand Cristian.

Intrarea la acest spectacol este liberă! Evenimentul este susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

S-au pus în vânzare biletele pentru noua stagiune

De astăzi, 2 septembrie 2019, se pun în vânzare biletele pentru evenimentele Operei Brașov din această lună.

Alte articole:   19.09.2020 - 1.333 de cazuri noi din 23.030 teste. 51 la Brașov

Programul complet al spectacolelor îl puteți găsi AICI.

Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate