blog-logo

Politicienii şi Facebook-ul: Viaţa celor în depresie e de că__t

Politicienii şi Facebook-ul: Viaţa celor în depresie e de că__t

Facebook-ul este un instrument de socializare, dar pentru persoane care se implică în politică şi ţintesc poate şi funcţii publice, acesta poate fi un bumerang.

Proaspăt înscrisă în Pro Româna Braşov, Bianca Roman este şefa organizaţiei de tineret de la Râşnov. Este tânără mămică şi îşi creşte singură copilul. Conform postărilor de pe Facebook, se pare că are o relaţie cu un june de la PMP, consilier local în municipiul Braşov, Neacşu Alexandru.

Într-un moment de fericire maximă, probabil, aceasta a postat pe Facebook un mesaj: „Cei care sunteți în depresie, să știți că viața e frumoasă, nu a voastră, a voastra e de că__cat, asa in general”

Ulterior, tânăra a revenit cu o altă postare pe Facebook, prin care își cere, tardiv, scuze: „ Mesajul pe care l-am postat pe 23 august este nepotrivit și inacceptabil. Înțeleg acest lucru, regret că am gândit și publicat așa ceva, chiar și în glumă,fără sa ma gandesc la cati dintre voi suferiti de asta.
Conștientizez faptul că depresia este o afecțiune reală, serioasă, care afectează tot mai mulți oameni. Știu că influențează viața personală și profesională a unora de lângă noi și că sub nicio formă nu este un subiect pe marginea căruia să ne permitem glume.A fost un status copiat tot de pe retelele de socializare,iar mie, din pacate mi s-a parut amuzant.
Am greșit și cer iertare celor pe care i-am rănit prin cuvintele mele”
.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Mircea Ilie, cel mai bătrân călușar din Râșnov s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate