Începe strângerea de semnături pentru candidatura lui Mircea Diaconu la Brașov

Începe strângerea de semnături pentru candidatura lui Mircea Diaconu la Brașov

Pro România şi ALDE au depus, duminică, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Alianţei electorale dintre cele două partide pentru susţinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale.

Protocolul a fost depus de cei doi copreşedinţi ai Alianţei, Norica Nicolai şi Sorin Cîmpeanu.

Întrebat în legătură cu strângerea semnăturilor pentru candidatura lui Mircea Diaconu, coorodnatorul organizației municipale a Pro România, Liviu Lupu, ne-a declarat că deja, la nivel local, prin membrii de partid se fac mobilizări pentru strângerea de semnături, dar și la sediul organizației de pe strada Al.I. Cuza.

„Din informațiile pe care le dețein la această oră, au fost desemnate la nivelul fiecăruia dintre cele două partide echipe de campanie, care îi vor asigura lui Diaconu suport tehnic şi logistic, inclusiv pentru strângerea semnăturilor. Noi ne mobilizăm prin membrii noștri de partid. Mircea Diaconu este un candidat independent susţinut tehnic de alianţă. Am ales să avem o campanie prezidenţială în care să ne bazăm pe proiecte, pe idei, pe dialogul cu cetăţenii. Vom promova, de asemenea, bunul simţ, profesionalismul şi modestia. Credem că acest candidat ales de către alianţa electorală se potriveşte foarte bine acestui profil. Deci, vom promova echilibrul, schimbul de idei şi nicidecum injuriile sau alte lucruri din păcate mult prea dure”, a declarat Lupu.

Alte articole:   Schimb dur de replici între Raed Arafat și Florin Orțan privind persoanele asimptomatice infectate cu COVID-19
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.