blog-logo

Fotbal: A treia victorie consecutivă pentru CS Colţea. Clasamentul la această oră

Fotbal: A treia victorie consecutivă pentru CS Colţea. Clasamentul la această oră

Cs Colțea a câștigat detașat jocul din deplasarea de la Voila și s-a instalat pentru cel puțin o săptămână în fotoliul de lider al Ligii a IV-a Brașov. Băieții pregătiți de Liviu Nicolae și Sergio Ranera au încuput foarte bine jocul de la Voila și au deschis scorul încă din minutul 2 prin Teodorescu iar din acest moment soarta învingătoarei a fost aproape decisă.

Până la final, meciul a decurs cu multe ocazii la poarta gazdelor dar oaspeții au mai marcat doar de 4 ori. S-a terminat 5 la 0 pentru CS Colțea (2-0 la pauză), care acumulează maxim de puncte după 3 etape și ocupă locul 1 al clasamentului cu un golaveraj de 10 la 0.

Alte articole:   Avertizare Salvamont Brașov: Schimbarea consistenței zăpezii crește riscul producerii unor accidente

Cs Colțea 1920 Brașov:
Căucă – Rotaru, Csongor, Vișinescu, Neagu – Burlacu, Sava, Dobrean, Popică – Teodorescu și Iordache. Au mai jucat: Godri, Șișcă, Argăseală și Tăgârță.

„Mă bucur că nu am primit gol, vreau să-mi felicit băieții pentru atitudinea cu care au tratat acest joc, de asemenea felicit echipa gazdă pentru eforturile de a rezista în această competiție. Urmează o săptămână importantă și ne dorim o nouă victorie acasă cu Ghimbav”, a declarat Liviu Nicolae – antrenorul CS Colțea 1920 Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate