blog-logo

A fost reţinut criminalul din încăierarea de la Crizbav

A fost reţinut criminalul din încăierarea de la Crizbav

In satul Cutuș, comuna Crizbav, a avut loc o incaierare intre mai multe familii.

UPDATE „Din cercetari s-a stabilit faptul ca un barbat in varsta de 38 ani, i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect contondent, in zona capului, unui alt barbat in varsta de 36 ani. Victima a fost preluata de un echipaj al ambulantei, ulterior fiind constatat decesul acesteia. Autorul a fost retinut pt 24 ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Brasov, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor” – a precizat purtătorul de cuvânt ai IPL Braşov, scms. Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Percheziții la Brașov, într-un dosar de evaziune fiscală!

Știrea inițială Din păcate, în urma conflictului, un barbat a murit. Acesta se afla la poarta cu familia lui si consumau alcool. Oamenii s-au luat de un tanar care trecea pe strada, iar la scurt timp individul s-a intors cu întariri.

Un barbat din grupul care a ajuns la casa victimei avea o ranga si in incaierare i-a dat o lovitura in cap tanarului care a murit pe loc.

Oamenii s-au imprastiat, au ajuns la fata locului politisti, jandarmi, medici de la SMURD, dar pentru victima nu s-a mai putut face nimic. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Medico Legal pentru a i se face autopsia.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate