blog-logo

FOTO- Concurs de karaoke destinat persoanelor cu dizabilităţi, la Braşov

FOTO- Concurs de karaoke destinat persoanelor cu dizabilităţi, la Braşov

Centrul Cultural Reduta Brașov a găzduit, vineri, ediția a VII-a a concursului de karaoke destinat persoanelor cu dizabilități. Organizat de Fundația Rafael, evenimentul a reunit 60 de beneficiari ai organizațiilor și instituțiilor de profil din județ sub sloganul: ,,Fiecare om are muzica lui. Să o ascultăm!” Evenimentul a fost un excelent prilej pentru persoanele cu dizabilități de a se întâlni, de a socializa și de a se bucura de muzică.

Au fost împărțite diplome pentru cei mai merituoși dintre participanți. De asemenea, concurenții și spectatorii au primit produse de cofetărie și de patiserie, răcoritoare și încântarea de a fi împreună și de a lăsa muzica fiecăruia să contribuie la buna dispoziție e tuturor. 


Cu sprijinul unor companii ediția din acest an a fost încă un pas spre o mai bună integrare, organizatorii plecând de la premisa că persoanele cu dizabilități au nevoie, pe lângă terapii, asistență și educație eficiente, de autonomie și de șansa de a-și organiza viața de zi cu zi astfel încât traseul lor vital să cuprindă cât mai multe experiențe pozitive, antrenante și fericite. 


Participarea entuziastă a concurenților și a spectatorilor este încă un argument că muzica acompaniază evoluția fiecăruia dintre noi și face parte integrantă din esența umană, fiind mediul în care sufletul se simte mereu acasă.

Dincolo de diferențe e bucuria care unește!, potrivit unui comunicat remis de organizatori.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate