blog-logo

Trei copilași, abandonați de mamă în Rupea

Trei copilași, abandonați de mamă în Rupea

Polițiștii din Rupea au fost sesizați miercuri că în fața Spitalului Orășenesc se află trei minori, care afirmă că au fost abandonați de mama lor.

Cei trei copii le-au declarat oamenilor legii că nu cunosc adresa de domiciliu și nici nu știu numele lor complet, întrucât nu-l cunosc.

„Au fost efectuate, de îndată, verificări, în urma cărora s-a stabilit identitatea și vârsta minorilor, aceștia având 9 ani, 3 ani, respectiv 1 an. De asemenea, a fost identificată și mama copiilor, aceasta având vârsta de 27 ani. Aceasta este domiciliată în Homorod. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că părinții minorilor sunt despărțiți, iar copiii locuiesc cu mama lor în localitatea Homorod, tot ea fiind cea care i-a abandonat pe raza orașului Rupea”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Brașov.

Alte articole:   FOTO Al doilea pui de ren născut în captivitate, în Rezervația "Valea Zimbrilor"

Minorii au fost internați în Centrul de Primire în Regim de Urgență ”Domino” Codlea.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”abandonul de familie”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate