Şeful Serviciului Public de Evidenţa Persoanelor Făgăraş, prins băut la volan

Şeful Serviciului Public de Evidenţa Persoanelor Făgăraş, prins băut la volan

Un bărbat de 52 de ani a fost suprins marți, în plină zi, pe o stradă din Făgăraş, conducând maşina sub influenţa băuturilor alcoolice.

După ce a fost oprit în trafic şi testat cu etilotestul, rezultatul a fost unul de dosar penal: 1,05mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit făgărasultău.ro, şoferul ar fi chiar şeful Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Făgăraș, Lucian Gheorghe Gavrilă, numit în funcţie în toamna anului trecut.

Pentru fapta lui, bărbatul s-a ales cu dosar penal, după cum a precizat IJP Braşov. 

 „La data de 27 august 2019, în jurul orei 13.,00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de52 ani care a condus un autoturism pe str. Tăbăcari din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,05 mg/l alcool pur, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”, conform IPJ Braşov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” dosar instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor

Alte articole:   Ce candidați a stabilit UDMR în județul Brașov până la această oră
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate