blog-logo

Bărbat de 73 de ani, evacuat din locuință după ce și-a bătut soția

Bărbat de 73 de ani, evacuat din locuință după ce și-a bătut soția

O femeie a cerut marți, ajutorul agenților de la Secția 1 Poliție Brașov, după ce a fost umilită și agresată de soț.

Potrivit polițiștilor, în jurul orelor 15.00, în timp ce cei doi soți se aflau la domiciliul fiicei lor, bărbatul în vârstă de 73 de ani ar fi înjurat-o și ar fi agresat-o fizic pe soția sa. Speriată, femeia a chemat Poliția.

În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, agresorul a fost evacuat din locuinţă, iar pe numele lui Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de cinci zile.

Alte articole:   Pregătiri pentru sezonul de schi din Poiana Brașov

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru „violența în familie”.

Distribuie dacă îți place!
  1. Am tot citit in ultima vreme despre ordine de restrictie. Observ ca numai barbatii primesc interdictie. Femeile, nu? Am citit si formularul si metodologia. Cam aiurea ambele. In primul rand ar fi bine sa fie filmata toata procedura de evaluare pentru ca de exemplu prin punctul 3 din metodologie s-ar putea ca „reclamatul” sa aiba surprize. Plus ca nu exista rubrica in formular in care sa se specifice si parerea celui reclamat si care sa fie tot asa cu X-uri. De exemplu: reclamanta, reclamantul e rea/rau de clanta? Are atitudine provocatoare?Reclamanta/reclamantul e conflictuala/conflictual? Reclamanta/reclamantul vorbeste aiurea in tramvai doar ca sa nu adoarma? Au unii niste femei de pot sa zic ca i-a batut Dumnezeu. Ca in acest caz s-ar putea ca politia sa aiba surprize si sa constate ca trebuie sa taie doar doua amenzi: si lui aia si lui ala. Revin: inainte de evacuare cred ca o amenda babana data la amandoi rezolva problema pe loc si pe termen lung. Ca alea 5 zile trec relativ repede. Dar amintirile din boschet raman. Si e cam aiurea, chiar daca te impaci, sa traiesti cu una/unul in casa care te-a sarit provizoriu 5 zile din casa pentru care ai muncit si tu si in care sunt lucruri pentru care cu siguranta ai facut multe concesii ca sa ti le cumperi. Si cred ca ordinul ala mai rau face in foarte multe dintre cazuri. Dar eu nu sunt jurist sunt doar un biet votant. Ce conteaza ce parere am eu, nu? Bine ca se ocupa o echipa de femei de treaba, dupa cum am citit. Aiurea rau.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.