Vara se încheie cu superdistracție la Superland Brașov

Vara se încheie cu superdistracție la Superland Brașov

Vara se încheie cu super distracție la Superland Brașov. Așadar, te așteptăm vineri și sâmbătă (30 – 31 August) cu face painting (31 August în intervalul orar 12:00 – 14:00), roata norocului, curse de cai, treasure Hunt alături de căpitanul Hook în Insula Piraților și o grămadă de alte surprize!

În fiecare zi ai ocazia să te întâlnești și să-ți faci fotografii alături de personajele tale preferate din povești sau desene animate. De asemenea, în Insula Piraților, poți participa la cele mai tari vânători de comori. Alătură-te echipajului Căpitanului Hook și pornește în căutarea comorilor ascunse.

Poți câștiga o mulțime de premii, printre care și: bonus la reîncărcare, ture gratuite în atracții, reduceri la atelierul foto din incinta Superland și altele. Nu trebuie să ratezi concursurile de la Horse Racing, unde, dacă ieși pe primul loc, ai ocazia să pleci acasă cu plușul preferat. De asemenea, vinerea poți participa la atelierele cu experimente și distracție la Creative Room.

Nu rata nici „Ora magică”! 31 August este ultima zi în care se va desfășura promoția mult îndrăgită de voi toți! Fii pe fază și încarcă-ți cardul Superland cu 200 de puncte și mai primești 100 de puncte BONUS (numai în timpul desfășurării „Orei magice”)!

Alte articole:   Copil de 3 ani, infectat cu Covid 19 la Victoria

Ca de fiecare dată Cavalerul Noby s-a gândit la toată lumea. Joacă-te în noua zonă „Coin Games” de la parter, sau la jocurile SEGA de la etaj, colecționează cât mai multe tichete, iar timp de o oră pe zi îți poți revendica premiul preferat de la InfoPoint-ul de la etaj la jumătate din numărul de puncte afișat.

Hai să te distrezi pe cinste! Intrarea în Superland este GRATUITĂ! Se achită numai atracțiile pe care le accesați.

Prețurile atracțiilor sunt afișate aici: www.superland.ro/atractii/. Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Acesta pune la dispoziția copiilor și adulților peste 60 de atracții.

Urmărește pagina de Facebook și Instagram a Superland și rămâi la curent cu toate detaliile despre eveniment: Facebook: www.facebook.com/superland.romania/,
Www.instagram.com/superland.romania/.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.