Piețele agroalimentare intră într-un amplu proces de igienizare și modernizare

Piețele agroalimentare intră într-un amplu proces de igienizare și modernizare

În perioada imediat următoare piețele agroalimentare din municipiul Brașov vor intra într-un amplu proces de igienizare, reorganizare și modernizare.

Mai mult, vor fi instalate camere de supraveghere în incinta piețelor, în prima fază, iar ulterior se va asigura și zona limitrofă, pentru a se crea un climat de siguranță în aceste zone aglomerate, a precizat pentru newsbv.ro primarul George Scripcaru.

Edilul ne-a spus că a mers în toate piețele din municipiu și a constatat că sunt multe nereguli, cum ar fi, de exemplu, faptul că unii comercianți închiriază mai multe tarabe, dar nu le folosesc efectiv la comercializarea produselor, ci le-au transformat în locuri de depozitare.

„Am convocat o întâlnire cu toții factorii responsabili din piețe, cu specialiștii din Primărie pentru a lua măsurile care se impun. Vrem să îmbunățim condițiile atât pentru comercianți, care să aibă locuri de vânzare civilizate, dar mai ales pentru brașoveni. Veți vedea că lucrurile se vor transforma rapid, cu atât mai mult cu cât toamna ne bate la ușă și vom avea mulți producători agricoli care vor veni la noi să își vândă recolta”, ne-a declarat Scripcaru.

Alte articole:   FAPT: Crește valoarea unui voucher de vacanță în 2020
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap