blog-logo

ÎN DIRECT Problemele de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov

ÎN DIRECT Problemele de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov

Vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Gabor și managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Braşov, dr. Ramona Ionescu, susțin o conferință de presă în acest moment ca urmare a protestului personalului medical de la această unitate.

Personalul medical este revoltat pe conducerea spitalului, care le-a tăiat zilele de concediu. Angajaților nu le-au mai fost majorat sporurile de multă vreme, aceste venituri fiind la un nivel de 15%, la fel ca personalul de la Reumatologie, secție unde riscurile sunt mult mai mici.

Nivelul salarial scăzut este o altă mare nemulțumire a celor care protestează la această oră, dar și perioada de concediu.

Managerul susține că viața pacienților a fost pusă în pericol, pe perioada protestului, pentru că nu au rămas asistenți la saloane a supravegherea bolnavilor „care au fost efectiv abandonați”. Aceasta îi acuză pe protestatari că au pus interesul propriu înaintea celui al pacienților. De asemenea, Ramona Ionescu acuză angajații că nu își fac treaba.

Alte articole:   Un medic propune celor care nu cred în existența COVID sau minimizează gravitatea infecției să-și asume și consecințele
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.