„Ghicitoare” reţinută de poliţişti

„Ghicitoare” reţinută de poliţişti

Polițiștii de la Secția 1 din Braşov au reținut marţi o femeie în vârstă de 57 ani, din județul Argeș, bănuită de săvârșirea infracțiunii de „înșelăciune”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că femeia în cauză ar fi înșelat persoană de sex feminin din municipiul Brașov, solicitându-i acesteia să-și depună bunurile de valoare, respectiv bijuteriile și o sumă de bani într-o batistă, pe care a legat-o de un obiect de vestimentație. Victima a fost sfătuită să deschidă batista doar în momentul în care ajunge la domiciliu, aceasta constatând ulterior că în interior se aflau doar trei pietricele…

„În data de 27 august 2019, o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov,  luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov și  Secției Rurale Bascov a I.P.J. Arges – Post de Poliție Mărăcineni, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la adresa de domiciliu din județul Argeș și un mandat de aducere. Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar în urma probatoriului administrat, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov”, au precizat poliţiştii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „înșelăciune”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Alte articole:   În luna Mai 2020, România a înregistrat cel mai mic număr de decese, din ultimii șapte ani
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.