blog-logo

Festivalul Național „Ecoul Pietrei Craiului” revine la Zărnești

Festivalul  Național „Ecoul Pietrei Craiului” revine la Zărnești

 
Festivalul Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului”  revine cu cea de a VIII-a ediție la Zărnești, în perioada 27-29 septembrie 2019.

Festivalul-concurs este destinat în special tinerilor artiști care sunt la început de drum și le oferă oportunități prin care aceștia pot fi descoperiți, pot înregistra debut artistic, pot fi promovați, pot performa în fața publicului şi a unor specialiști și, de asemenea, pot obține titluri, distincții și premii.

Comisia de specialitate care va juriza prestația concurenților va fi formată din specialiști în domeniul artelor. Printrejurații care au confirmat prezența la festival o amintim pe soprana Felicia Filip, vedeta de televiziune Ozana Barabancea, coregrafa de origine africană Marie Mbokwo, regizorul de operă Cristian Mihăilescu, dar și alți artiști și muzicieni.

Alte articole:   Razie la Moieciu pentru combaterea infracțiunilor silvice

Înscrierea în concurs este posibilă atât pentru copii, cât și pentru adulți, în baza unui dosar de înscriere, până pe 15 septembrie 2019. Mai multe informații despre regulament, pot fi citite pe site-ul oficial www.ecoulpietreicraiului.com

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „Artist pentru Artă”, în parteneriat cu Primăria Orașului Zărnești.

„Am susţinut în limita posibilităţilor acest eveniment devenit o tradiţie pentru oraşul nostru. Ne bucurăm că excistă iniţiative care au în vedere promovarea tinerilor artişti şi care, în timp, pot face carieră în domeniu. Faptul că este un festival valoros în confirmă valoarea juriului”, ne-a declarat primarul Alexandru Igrişan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.