Drumul vechi spre Poiana Brașov a fost reamenajat

Drumul vechi spre Poiana Brașov a fost reamenajat

Veste bună pentru brașoveni și turiștii amatori de munte : lucrările de refacere a Drumului vechi spre Poiana Brașov au fost finalizate, a anunțat primarul Brașovului, George Scripcaru.

Potrivit edilului, au fost reparate băncile, s-au înlocuit parapeții, iar săptămâna viitoare va fi curățată și rigola.

„Am finalizat lucrările de refacere a Drumului vechi. Cei de la Regia Pădurilor Kronstadt si cu sprijinul Serviciului Salvamont au luat la pas tot traseul, au înlocuit, acolo unde era cazul, parapeţi, au reparat băncile, au montat saci de gunoi şi au rectificat, în anumite zone, traseul drumului.

La începutul săptămânii viitoare va fi curăţată şi rigola. Din pacate, suntem nevoiţi să intervenim destul de des în aceste zone de drumeție, mai ales în cele ușor accesibile, pentru că nu toti cei care merg în drumeție înțeleg ce înseamnă să îi respecţi pe ceilalţi turişti şi să respecţi munca celor care fac, în anumite zone, eforturi considerabile ca toată lumea să simtă bine în timp ce se plimbă în aer curat. Încă sunt destul de mulți cei care încearcă să îşi dovedească tăria muşchilor rupând băncile sau parapeţi.

Sper, măcar de data aceasta, amenajările noastre să dureze mai mult, iar cei care aleg să meargă pe jos în Poiană să o poată face în condiţii de siguranță şi cu confortul necesar pentru un astfel de traseu”, a declarat primarul George Scripcaru.

Foto: arhiva/merg.in

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, test pozitiv la infecția cu coronavirus
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate