Care este legătura dintre inelul de logodnă și tematica nunții?

Care este legătura dintre inelul de logodnă și tematica nunții?

Dat fiind faptul că majoritatea femeilor se visează încă din copilărie mirese, atunci când marele eveniment devine o realitate, orice element care îl compune trebuie să fie perfect, inclusiv tematica. Aspectul întregului cadru, asocierea cromatică plăcută și ținutele domnișoarelor de onoare contribuie la crearea unei experiențe memorabile, de aceea trebuie selectate cu atenție.

Știați însă că între tematica nunții și modelul de inel de logodnă există o legătură? Deși mulți ar spune că bijuteria care simbolizează uniunea eternă a dragostei este un aspect mult prea mic pentru a avea un impact asupra tematicii nunții, specialiștii în organizarea de evenimente îi contrazic. Am aflat de la ei care este modul în care mica bijuterie influențează tematica nunții și invers și împărtășim cu voi informațiile aflate.

Inelele de logodnă stackable – cel mai în vogă trend în 2019

Cunoscute din perioada celebrei Audrey Hepburn, inelele stackable sunt printre cele mai actuale modele de bijuterii, datorită faptului că pot fi purtate suprapuse, mai multe pe un singur deget.

Astfel, inelul de logodnă oferit partenerei cu mult timp în urmă poate fi purtat alături de verigheta oferită în ziua nunții. Efectul vizual obținut va fi unul extrem de spectaculos, suprapunerea de inele oferind o eleganță deosebită mâinii delicate a miresei. Legătura dintre inelul de logodnă și tematica nunții este creată, în acest mod, de aceste inele stackable.

Legătura dintre inelul de logodnă și tematica nunții

Nunțile tematice sunt oportunități excelente de a ieși în evidență și de a le oferi invitaților amintiri de neuitat. Ieșind din rutina nunților clasice, acestea trebuie atent planificate și organizate, astfel încât fiecare element component să fie în perfectă armonie cu restul.

Alegerea inelului ideal nu mai ține de data aceasta doar de partener, căci dacă acesta nu cunoaște intențiile viitoarei mirese în ceea ce privește tematica aleasă, el nu se poate conforma. De aceea, va fi de preferat ca acesta să se orienteze către inele de logodnă de tip stackable, care se vor asorta cu orice model de verighetă.

În al doilea rând, nu trebuie să uităm de minunatele amintiri fotografice pe care un profesionist le va imortaliza pe parcursul evenimentului. Știm cu toții celebrele poze de nuntă cu rochia ei, costumul lui, pantofii, voalul, diadema și accesoriile miresei. Știm, de asemenea, că fotograful va pune accent pe rochie și pe inelul de logodnă superb, căruia i se va alătura verigheta delicată. De aceea, este important ca ambele modele să fie alese cum se cuvine.

De exemplu, pentru nunțile în natură, inelele de logodnă simple de tip Eternity, cu diamante de mici dimensiuni, vor fi cele mai potrivite, însă nici cele cu smarald verde nu sunt scoase din calcul.

Unde găsim cele mai deosebite inele de logodnă în București

Pentru că magazinele cu bijuterii sunt multe și dispun de o gamă impresionantă de modele, poate deveni obositor pentru un bărbat să le viziteze pe toate în căutarea inelului de logodnă potrivit. De aceea, o variantă mult mai potrivită și mai comodă este vizualizarea cataloagelor online, de pe site-urile magazinelor de specialitate.

Unul dintre acestea este e-ring.ro. În portofoliul acestuia, cei interesați vor descoperi inele de logodnă ieftine și foarte frumoase, care, alături de verigheta din ziua nunții, se vor transforma în inele stackable demne de toată admirația.

Alegerea inelului de logodnă pentru o nuntă tematică pare în continuare dificilă? Nici o problemă. Specialiștii E-ring le stau la dispoziție celor pentru care lumea bijuteriilor reprezintă o necunoscută, cu sfaturi și sugestii de alegere, dar și cu informații referitoare la pietrele prețioase regăsite în structura inelelor. De asemenea, pentru a se asigura că fiecare cuplu va avea parte de un simbol al iubirii perfect adaptat viziunii și dorințelor lor, magazinul E-ring le pune la dispoziție opțiunea de personalizare a acestora după bunul plac.

Mai mult decât atât, pentru că în decizia de cumpărare a inelelor nu contează doar aspectul acestora, ci și prețul, pe site-ul e-ring.ro cei interesați vor descoperi cum frumusețea și calitatea pot fi disponibile la prețuri avantajoase. Putem spune deci că acest magazin online reușește să îmbine toate aspectele importante pentru viitorii miri: estetică, preț accesibil, consiliere, sfaturi, personalizare și, nu în ultimul rând, o gamă foarte variată.

Așadar, descoperiți locul din care puteți alege inelul de logodnă perfect (care va putea fi alăturat prețioasei verighete), la un preț foarte bun!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.