5 beneficii ale cremei de protecție solară

Luna lui Gustar aduce temperaturi record și soare din plin, lucru care nu este pe deplin rău, mai ales pentru că suntem tentați să ne etalăm ținutele de sezon alese cu grijă.

Dar, odată cu expunerea la radiațiile UV vin și responsabilități pe măsură: protejarea sănătății și al aspectului general ale pielii. Acestea pot fi cu succes îndeplinite cu o cremă de protecție solară de calitate, aleasă cu cea mai mare grijă.

Experții în frumusețe și îngrijire de la GEROCOSSEN recomandă utilizarea zilnică a cremei solare, deoarece aceasta reprezintă o parte esențială a rutinei de îngrijire a pielii și, fără ea, riscați să expuneți zonele sensibile, cum ar fi cele de pe față și decolteu, la deteriorări inutile datorate expunerii la soare.

Beneficiile unei creme de protecție solară

Achiziționarea unei creme solare este absolut recomandată! Iată de ce aceasta nu ar trebui să lipsească din bagajul de mers la plajă:

  • Păstrează tenul neted și catifelat

Utilizarea zilnică a unei creme de protecție solară vă ajută să vă mențineți tenul hidratat și catifelat, deoarece, pe lângă filtrele de protecție, aceasta conține și ingrediente nutritive atent selectate. Previne, de asemenea, formarea ridurilor și redă elasticitatea și fermitatea dermei.

  • Oferă protecție împotriva razelor UV

Un alt beneficiu evident al produselor de protecție solară este că vă protejează pielea împotriva spectrului larg de raze UV ​​nocive. Mai exact? Reduc penetrarea razelor UV în piele și riscul declanșării unei varietăți de afecțiuni. Chiar și cele mai blânde arsuri solare pot avea efecte dăunătoare, astfel că este important să vă protejați.

  • Protejează de semnele vizibile ale îmbătrânirii

Cu toții ne dorim să avem o piele tânără, radiantă și sănătoasă. Dar supraexpunerea la lumina soarelui poate crește riscul apariției ridurilor și a petelor pigmentare. Cu alte cuvinte, utilizarea loțiunilor de plajă sau a cremelor cu un grad ridicat de SPF contribuie decisiv la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

  • Reduce riscul apariției cancerului de piele

Din fericire, protecția solară, oferită de cremele de plajă, de loțiunile de plajă și de spray-urile cu protecții solare, este foarte eficientă în reducerea riscului de a dezvolta o varietate de tipuri de cancer de piele, în special melanom.

  • Menține pielea sănătoasă pe termen lung

Testele de laborator au demonstrat faptul că pielea este mai sănătoasă, în general, atunci când folosim produse destinate protecției solare. Proteinele esențiale din piele, cum ar fi keratina, sunt protejate atunci când aplicăm uleiuri, creme, loțiuni de plajă sau balsamuri special create pentru a preveni apariția arsurilor și a celorlalte afecțiuni derivate, rezultate în urma expunerii la soare.

Cum alegem crema de protecție solară adecvată?

Criteriile care stau la baza alegerii unei creme solare eficiente sunt dorința de a ne proteja de efectele nocive ale soarelui și menținerea unei sănătăți optime a pielii. Factorul de Protecție Solară (SPF) este determinant în alegerea unei creme, însă, trebuie să aveți în vedere și dacă produsul respectiv oferă garanția protejării dermei de ultravioletele A și B.

Piața oferă o gamă largă de produse de protecție solară, însă GEROCOSSEN revoluționează domeniul prin oferirea unei game variate de cosmetice inspirate din natură. Fie că doriți să obțineți un bronz frumos sau să evitați arsurile solare, vă prezentăm trei produse deosebite:

  • Loțiune cu protecție solară pentru copii SPF 50 GEROCOSSEN Natural Sun

Pielea micuților este sensibilă în fața expunerii prelungite la soare. Loțiunea special concepută pentru copii din gama GEROCOSSEN Natural Sun oferă un sistem 100% natural de protecție. Aceasta conține un complex de minerale în combinație cu 3 uleiuri protectoare: karanja, morcov și măsline. Riscul producerii de alergii este minim.

  • Lapte cu protecție solară SPF 50 GEROCOSSEN Sun

Laptele de corp protejează epiderma împotriva deshidratării și lasă pielea catifelată. Îmbogățit cu ulei de argan și acizi grași nesaturați precum Omega-3 și Omega-6, este produsul de protecție solară anti-îmbătrânire cel mai apreciat în rândul celor care își doresc ca timpul să nu-și spună cuvântul asupra corpurilor lor.

  • Balsam după plajă GEROCOSSEN Natural Sun

Când a fost ultima dată când ați suferit din cauza arsurilor solare? Vara aceasta nu mai aveți de ce să vă faceți griji, deoarece formula îmbogățită cu ulei de cătină, ulei de susan, aloe vera și pantenol a balsamului de plaja GEROCOSSEN Natural Sun calmează și hidratează perfect pielea după expunerea la soare. De asemenea, ingredientele active din compoziție previn îmbătrânirea pielii și conferă o senzație de confort și prospețime pe toată durata zilei.

Alege produsele de protecție solară potrivite și bucură-te de vară!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.