Trei braşoveni s-au ales cu dosare penale

Trei braşoveni s-au ales cu dosare penale

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul a trei dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

,,La data de 23 august a.c., în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 32 ani, care a condus un ATV pe DN1E.

Cu ocazia verificărilor documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

 La data de 22 august, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 40 ani, care a condus un autoturism pe str. Albatrosului din mun. Brașov, fără a deține permis de conducere.

La data de 22 august 2019, în jurul orei 13.30, lucrători din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 52 ani, care a condus un autovehicul pe str. 13 Decembrie din mun. Brașov, fără a poseda permis de conducere.

În toate cele trei cazuri, au fost întocmite dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 22 august 2019, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au depistat în trafic un bărbat, care a condus, pe str. Mare din orașul Zărnești, un autovehicul, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.45 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Alte articole:   Un șofer a sărit din mașina pe care o conducea după ce a fost urmărit de polițiști
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.