blog-logo

Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut pentru amenințări și șantaj. Voia să obțină bani și o casă

Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut pentru amenințări și șantaj. Voia să obțină bani și o casă

Un covăsnean de 41 de ani, suspectat că ar fi bătut și şantajat două personae, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii brașoveni.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”lovirea sau alte violențe”, ”amenințarea” și ”șantaj”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, ar fi exercitat acte de violență și amenințare asupra părții vătămate și a fratelui acesteia, în scopul obținerii unei sume de bani sau a unui imobil.

Au fost efectuate activități complexe de cercetare, iar în urma administrării probatoriului în cauză, a fost documentată activitatea infracțională.

Alte articole:   Ninsoare și viscol - Cum va arăta vremea în luna decembrie și câtă zăpadă vom avea de Crăciun

La data de 21 august 2019, o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov și  Biroului de Investigații Criminale Covasna, au depistat bărbatul în cauză pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, cercetările continuând în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.