Bărbat din Părău, prins că deținea fără drept o armă neletală, adusă ilegal din Italia

Bărbat din Părău, prins că deținea fără drept o armă neletală, adusă ilegal din Italia

Un bărbat din Părău, judeţul Brașov s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi contrabandă, după ce s-a dscoperit că deţinea fără drept o armă neletală din categoria celor supuse autorizării, în mod ilegal.

Mai mult, polițiștii au constatat că brașoveanul a introdus arma în țară, ilegal.

La data de 21 august a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au identificat un bărbat din loc. Părău, jud. Brașov, care deținea fără drept o armă neletală, categorie supusă autorizării. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că arma a fost achiziționată din Italia și, ulterior, introdusă pe teritoriul României, fără drept.  Arma și muniția aferentă acesteia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor“, a declarat pentru fagarasultau.ro, agent de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și „contrabandă calificată”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Al 50-lea deces la Brașov, în cazul unei persoane infectate cu coronavirus
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.