VIDEO- Ultimele noutăţi despre Cerbul de Aur

VIDEO- Ultimele noutăţi despre Cerbul de Aur

A mai rămas doar o zi până la debutul celui mai aşteptat festival de la poalele Tâmpei. Joi începe Cerbul de Aur, iar organizatorii au asigurat că în cele patru zile de festival artiştii şi concurenţii vor face show-uri de excepţie pe scena din Piaţa Sfatului. Braşovenii şi turşitii vor participa în număr foarte mare la renumitul eveniment din oraşul nostru. Până în acest moment au fost cumpărate toate biletele pentru două dintre serile de spectacol.

Joi şi vineri cei 12 concurenţi se vor întrece pentru a obţine unul dintre premiile oferite de organizatori. Joi, seara se va încheia cu un recital susţinut de Ştefan Bănică Jr. Vineri, după concurs, Emeli Sande şi Irina Rimes vor urca pe scenă şi vor încânta publicul şi telespectatorii. Sâmbătă va avea loc gala festivalului, iar la final, Ronan Keating se va afla pentru prima dată pe o scenă din România. Duminică, participanţii vor avea parte de un spectacol folcloric de excepţie.

În toate cele patru seri de festival programul începe de la ora 20.00. Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate pe TVR1 TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.