Program modificat pentru autobuzele de pe o linie de transport a RAT BV

Program modificat pentru autobuzele de pe o linie de transport a RAT BV

Pe data de 1 septembrie 2019, Municipiul Brașov va fi gazda primului campionat mondial de atletism organizat vreodată în România. Date fiind importanța și amploarea unui asemenea eveniment, organizatorii au luat o serie de măsuri ce determină buna desfășurare a competiției, RATBV S.A. adaptându-și activitatea pentru a răspunde nevoilor de mobilitatea ale brașovenilor și ale celor care vor vizita orașul în ziua de 1 septembrie și în perioada premergătoare competiției.

Având în vedere faptul că Poiana Brașov va fi gazda multora dintre competitorii și oficialii campionatului mondial de alergare de 50 de km, în perioada 28 august – 31 august 2019 RATBV va crește semnificativ capacitatea de transport pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov, astfel încât pe parcursul celor patru zile, în intervalul orar 09.00 – 21.00, va circula câte un autobuz la fiecare 15 minute.

În perioada următoare, RATBV va afișa pe site, în stații și pe panourile electronice informative din cele două capete de linie orarul de circulație valabil în perioada menționată, potrivit unui comunicat remis de RAT BV.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Poliția Locală Făgăraș caută proprietarul unor bani pierduți pe o stradă din municipiu
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.