Video- Clip de prezentare pentru Campionatul Mondial de Alergare de 50KM, de la Braşov

Video- Clip de prezentare pentru  Campionatul Mondial de Alergare de 50KM, de la Braşov

Clipul Campionatului Mondial de Alergare de 50KM de la Brașov, din 1 septembrie, este acum prezent pe Facebook şi YouTube. Primul campionat mondial de atletism din România are loc la Braşov, pe 1 septembrie!  Campionatul Mondial de Alergare de 50KM este organizat de IAU (Organizaţia Internaţională de Ultra-alergare), împreună cu Federaţia Română de Atletism, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului, al Primăriei Municipiului Braşov şi cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

Pentru a anunţa acest campionat, Federaţia Română de Atletism a realizat două spoturi de prezentare, în română şi engleză. Spoturile pot fi vizualizate pe pagina de YouTube BRASOV50KMşi pe pagina de Facebook a Campionatului Brasov50km.

Personajul principal al clipului de prezentare este atletul Cristian Moşoiu, legitimat la clubul Steaua Bucureşti. El este proaspătul campion naţional la alergare montană pe distanţă lungă, titlu câştigat în cadrul Campionatului Național de alergare montană pe distanță lungă (40 km), desfăşurat în acest week-end (17 august) la Dămuc.

Cristian va participa şi la cursa open de 50KM care se va desfăşura simultan, pe acelaşi traseu, cu Campionatul Mondial de Alergare de 50KM!

Campionatul Mondial de Alergare de 50KM reuneşte sportivi din 31 de ţări, de pe toate continentele, potrivit unui comunicat remis de organizatori.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.