Consiliul Județean dotează Spitalul de Neuro cu fonduri de la ADR Centru

Consiliul Județean dotează Spitalul de Neuro cu fonduri de la ADR Centru

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, și directorul general al ADR Centru, Simion Crețu, vor semna mâine contractul de finanțare pentru proiectul „Îmbunătățirea serviciilor sanitare ale Ambulatoriului Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov prin achiziționarea de dotări”.

Prin intermediul acestui proiect vor fi cumpărate echipamente pentru dotarea Ambulatoriului de la acest spital. Valoarea totală a proiectului este de 10.573.045,28 lei (inclusiv TVA), iar contribuția Județului Brașov în cuantum de 2% ajunge la 211.460,91 lei (inclusiv TVA). 

„Prin intermediul acestui proiect ne propunem să îmbunătățim infrastructura de sănătate din județul Brașov prin dotarea Ambulatoriului de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie, în vederea creșterii accesului populației la servicii de îngrijire medicală primară în regim ambulatoriu. Practic, în urma implementării proiectului, vom avea și la acest spital un Ambulatoriu dotat cu 57 de echipamente medicale moderne și cu mobilier nou care vor asigura condiții optime de desfășurare a actului medical”, declara președintele CJ, Adrian Veștea, în 20 iunie.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   503 persoane testate pozitiv, izolate la domiciliu, 750 în carantină, la Brașov
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate