5 greșeli care ruinează cererea în căsătorie

Cererea în căsătorie e unul dintre cele mai importante momente din viața ta ca bărbat. Însă, oricât de frumoasă ar fi ideea de a-ți duce relația la următorul nivel, e bine să știi faptul că poți face câteva greșeli în acest proces.

Și unele din aceste greșeli pot determina persoana iubită să te refuze. Iată 5 dintre cele mai frecvente „gafe” și cum să le eviți!

1.Să alegi momentul nepotrivit:

Nu propune cererea în căsătorie când partenera ta are multe probleme personale. Chiar dacă vă înțelegeți bine, sunt șanse mari să primești un răspuns negativ. Ai puțină răbdare! Și între timp, încearcă să îi dovedești prin diferite gesturi că ții la ea. 

Spre exemplu, surprinde-o cu un buchet de flori. În cazul în care nu ai foarte mult timp liber să cauți unul, poți să îl comanzi pe internet, folosind un serviciu precum cel de livrare flori in brasov.

Nu îți cere prietena în căsătorie dacă încă ai îndoieli că va accepta. Așteaptă până o prinzi într-o dispoziție bună și îți dă semne de ceva timp că și ea vrea să faci același lucru.

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, test pozitiv la infecția cu coronavirus

2.Să nu faci cererea în căsătorie memorabilă:

Chiar dacă nu ești o persoană foarte romantică, știi deja că momentul de cerere în căsătorie are nevoie de planificare. Ia în considerare faptul că planul tău s-ar putea să aibă nevoie de îmbunătățiri pentru a crea ceva memorabil.

Alege o locație care semnifică ceva! Fii atent la stilul partenerei tale și observă ce fel de bijuterii îi plac pentru a găsi inelul potrivit. Și nu uita să angajezi un fotograf! Ultimul lucru pe care îl vrei e să te uiți înapoi și să n-ai nicio amintire legat de ce ai făcut.

3.Să le spui altora despre planul tău:

Cererea în căsătorie trebuie să fie imprevizibilă! Prin urmare, nu lăsa indicii și nu le spune cunoscuților ce ai de gând să faci dacă nu e nevoie de asta. 

Nu știi ce se poate întâmpla și vestea se va duce mai departe. Chiar dacă nu îi va spune nimeni, prietena ta poate intra la bănuieli și asta va strica tot farmecul. Știu că îți e greu să nu împărtășești această idee cu ceilalți dar ia în considerare faptul că o faci pentru binele tău.

Alte articole:   VIDEO Mărturiile emoționante ale bolnavilor vindecați de coronavirus

4.Să o ceri în căsătorie în contexul greșit:

O cerere în căsătorie trebuie să fie exact așa cum și-ar imagina partenera ta. Și ca să ai o idee despre cum își imaginează acest scenariu, trebuie să o cunoști foarte bine.

E o persoană liniștită sau care adoră să fie în centrul atenției? În prima situație, fă cererea în căsătorie într-un mediu liniștit, în care sunteți doar voi doi. În a doua situație, alege un mediu unde să fie și alți oameni. 

Asta e puțin mai dificil deoarece mulți bărbați au tendința de a face cererea în căsătorie în mijlocul mulțimilor. Dar majoritatea femeilor, indiferent cât de sociabile par, nu sunt foarte încântate de această idee. 

Evită zonele aglomerate! Gândește-te la o metodă pentru a aduna în jurul vostru o parte din prieteni și familie. Așa vei avea mai multe șanse de succes!

Alte articole:   Ministrul Sănătăţii: Turiştii şi navetiştii sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu noul coronavirus

5.Să nu faci o cerere clasică:

Dacă te întrebi cum să o ceri în căsătorie fără inel, mai bine ai renunța de acum la idee. Poate scenariul clasic e foarte comun dar când analizezi puțin lucrurile, vei observa că e și cel mai bun. 

Un inel e un simbol și o amintire ce va rămâne toată viața! Pe lângă asta, el va arăta faptul că pui preț pe moment. Poți să fii puțin creativ dar nu e nevoie să faci o cerere în căsătorie unică pentru a primi un răspuns pozitiv.

Concluzie:

Acum că ai învățat despre aceste 5 greșeli, tot ce îți mai rămâne de făcut e să le previi. Înainte de a trece la fapte, asigură-te că și partenera ta dă semne că ar vrea mai mult de la relație. 

Planifică totul din timp și fă momentul memorabil. Dacă respecți aceste reguli, cel mai probabil nu vei da greș.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate