blog-logo

Băut, fără permis, a fugit cu mașina de polițiști și a provocat un accident

Băut, fără permis, a fugit cu mașina de polițiști și a provocat un accident

Polițiștii din Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

VIneri dimineață, în jurul orei 4.00, polițiștii au semnalizat unui șofer să oprească unautoturism care se deplasa pe raza localității Voila.

„Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor efectuate de organele de poliție și a continuat deplasarea spre DN 1. Observând manevra acestuia, prin folosirea semnalelor acustice si luminoase ale autospecialei, polițiștii au procedat la urmarirea autoturismului, care, la intrare în localitatea Voila, a intrat în coliziune față-spate cu un alt auto care circula în fața sa, continuându-și deplasare până în localitatea Ucea de Jos, unde conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit zidul unui imobil”, precizează polițiștii brașoveni într-un comunicat de presă.

După impact, atât conducătorul auto, cât și pasagerii, au părăsit în fugă autovehiculul, polițiștii reușind imobilizarea șoferului.

Alte articole:   Criterii noi de carantinare a localităților: nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI

Oamenii legii l-au identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 22 ani, din comuna Șercaia, care nu deține permis de conducere.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.72 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Alte articole:   Testare rapidă și recuperare medicală postCovid-19, la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate