blog-logo

Bărbat din Sibiu, prins la volan aproape de comă alcoolică

Bărbat din Sibiu, prins la volan aproape de comă alcoolică

Un bărbat din Sibiu s-a urcat la volan deși abia se mai putea ține pe picioare de beat ce era.

Polițiștii din Făgăraș au constatat că șoferul, care circula pe strada Negoiu din municipiu, era într-o avansată stare de ebrietate, iar rezultatul etilotestului a arătat o valoare aproape de coma alcoolică.

La data de 13 august a.c., în jurul orelor 20.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 35 ani, din mun. Sibiu, jud. Sibiu, care a condus un autoturism pe str. Negoiu din mun. Făgăraș, jud. Brașov în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1.30 mg/l alcool pur„, au explicat reprezentanții IJP Brașov.

Alte articole:   Meciuri cu spectatori, începând din 15 mai. Ce reguli vor trebui respectate după relaxarea restricţiilor

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate