blog-logo

Un tânăr fără permis a furat maşina gazdei şi s-a răsturnat cu ea

Un tânăr fără permis a furat maşina gazdei şi s-a răsturnat cu ea

Un tânăr din Bran, a trăit aventura vieții lui, care, însă i-a adus dosar penal.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a sustras autoturismul din curtea persoanei care îl găzduia, s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere și s-a răsturnat cu acesta, ricoșând într-un gard din beton.

În fapt, în data de 13 august a.c., în jurul orei 05,00, un bărbat în vârstă de 27 ani din comuna Bran, județul Brașov, care conducea un autoturism pe str. Zizinului din com. Tărlungeni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a răsturnat și a ricoșat în gardul de beton al unui imobil”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Ivan

Alte articole:   Personalul nedidactic din şcolile din municipiul Brașov va măsura temperatura corporală la intrarea în secţiile de votare

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras din curtea persoanei care îl găzduia.

Polițiștii Secței 1 Poliție Rurală Feldioara continuă cercetările pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt în scop de folosință”.

Foto: Info Trafic Brasov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate