Restricţii de circulaţie la pasajul Fartec, de la 1 septembrie

Restricţii de circulaţie la pasajul Fartec, de la 1 septembrie

Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Brașov, a avizat, marți, o serie de restricţii de circulaţie în zona pasajului Fartec din Braşov, începând de luna viitoare, în vederea executarii unor lucrări de consolidare.

Astfel, începând cu 1 septembrie, va fi interzis accesul de pe pasajul Fartec spre cartierul Bartolomeu şi spre cartierul Tractorul (peste pasajul Independenţei) pe breteaua care duce din pasaj, la dreapta, pe rampa de coborâre (direcţia spre Leroy Merlin).

Pentru accesul în zona Bartolomeu sau în cartierul Tractorul, se va circula până la sensul giratoriu de la Leroy Merlin, apoi partcipanţii la trafic se vor întoarce pe celalat sens şi vor intra pe breteaua din faţa Transgaz-Nelsand, pe str. Grigore Ureche, spre sensul giratoriu de la str. Buzeşti cu pasajul Independenţei.

Restricţia este necesară în vederea lucrărilor de consolidare, în condiţii de siguranţă, a pilei 11.

De asemenea, va fi restricționată circulația pe una dintre cele două benzi ale bretelei care face legătura între B-dul Griviței și str. Stadionului, în direcția de mers Griviței-Stadionului, pentru lucrări de consolidare a unuia dintre pilonii pasajului.

Această restricție se va aplica doar în zona pasajului.

În cazul ambelor restricții, firma care execută lucrarea de consolidare (Recon SA) trebuie să asigure presemnalizarea și semnalizarea acestor interdicții.

Alte articole:   Celebrul vlogger de food Mark Wiens a lansat videoclipul care prezintă Brașovul

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap