blog-logo

S-a stabilit varianta finală pentru pasajul rutier peste calea ferată de la Gară

S-a stabilit varianta finală pentru pasajul rutier peste calea ferată de la Gară

Astăzi, în Comisia de circulație, a fost prezentată și avizată varianta finală pentru SF – construire pasaj rutier acces cartier Tractorul (pasajul hobanat de la Sala Sporturilor).

După obținerea avizului de mediu, Studiul de Fezabiltiate va fi prezentat spre aprobare Consiliului Local. Cele mai multe discuții s-au concentrat pe varianta de legătură dintre b-dul Gării și viitorul pasaj.

Astfel, accesul pe pesaj, în direcția Tractorul, se va face doar dinspre sensul giratoriu Hărmanului-Vlahuță-Gării, pe două benzi. Cei care merg pe directia Hărmanului – Vlahuță spre gară, în zona rampelor de acces ale pasajului, vor intra într-un pasaj subteran, circulația desfășurându-se pe două benzi.

Alte articole:   Tichete sociale de 500 de lei pentru elevi. Cererile se depun în prima zi de şcoală

Ieșirea de pe pasajul hobanat se va face în ambele direcții de mers (atât spre gară, cât și spre sensul giratoriu, Hărmanului-Vlahuță-Gării). Coborârea pietonilor și a bicicliștilor de pe pasaj spre b-dul Gării se va face tot într-un pasaj subteran, care va subtraversa rampele de acces ale pasajului hobanat.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.