Ordine de protecţie pentru un bărbat şi o femeie din Braşov

Ordine de protecţie pentru un bărbat şi o femeie din Braşov

Polițiști din cadrul Secției 1 Rurale Feldioara au emis ordin de protecție provizoriu, față de un bărbat în vârstă de 31 ani din județul Brașov.

,, În fapt, la data de 10 august 2019, în jurul orelor 20,45, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Hărman.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, dispunându-se păstrarea unei distanțe minime față de persoana vătămată.  
De asemenea, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violența în familie și ameninațarea, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”,
potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Lucrători din cadrul Poliției municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de o femeie, în vârstă de 36 ani, din municipiul Făgăraș.

În fapt, la data de 12 august 2019, în jurul orelor 18,30, în timp ce se aflau la domiciliul din municipiul Făgăraș, femeia ar fi agresat-o fizic pe mama sa, lovind-o cu pumnii în zona pieptului.
A fost întocmit formularul de evaluare a riscului pentru stabilirea măsurilor de siguranță necesare victimei violenței domestice, ocazie cu care s-a stabilit faptul că există risc iminent, iar  în conformitate cu prevederile legale, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeia în cauză.
 
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, potrivit poliţiştilor.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.