blog-logo

Predealul rămâne fără primar. Pentru moment, are un viceprimar

Predealul rămâne fără primar. Pentru moment, are un viceprimar

Odiseea administrației locale din Predeal continuă cu un nou episod. După cum newsvbv.ro relata în exclusivitate faptul că, la Predeal, nu mai există primar în funcție, viceprimar și majoritatea Consiliului Local Predeal și-a dat demisia, iată că pe postul de viceprimar a revenit Sebastian Fleșieru.

Fleșieru a fost suspendat prin ordinul prefectului nr. 255/5 martie 2019 din funcția de consilier local și, implicit, și din cea de viceprimar, după ce PNL, prin președintele Adrian Veștea, i-a retras sprijinul politic.

Fleșieru a contestat în instanță ordinul prefectului și a cerut suspendarea acestuia până când se va finaliza un alt proces, respectiv cel prin care contestă și decizia PNL de a-i retrage sprijinul politic.

Alte articole:   Clădirile noi, dotate obligatoriu cu panouri solare

În acest ultim dosar, în data de 2 iulie, lui Fleșieru i s-a respins de către instanță cererea de suspendare a efectelor Hotărârii nr. 66 emise la data de 5.02.2019 de către Biroul Politic Județean al PNL, urmând ca instanța să se pronunțe pe fond după vacanța judecătorească.

În acest context, Fleșieru a revenit, de la finalul săptămânii trecute, la Primăria Predeal, ca viceprimar, dar unde exercită și funcţia de primar interimar până când instanţele se vor pronunţa definitiv în cele două dosare.

Foto: brasovmetropolitan.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.