blog-logo

Cerbul de Aur 2019. Scenă de 800 de metri pătrați cu ecrane cât 1.000 de televizoare

Cerbul de Aur 2019. Scenă de 800 de metri pătrați cu ecrane cât 1.000 de televizoare

Ediţia din acest an a Festivalului Internațional Cerbul de Aur va fi una strălucitoare, cu o scenă inundată de sute de metri pătraţi de ecrane LED, iar arhitectura va fi clasică, dar şi versatilă şi glamour, anunță organizatorii.

Artiştii prezenţi la Cerbul de Aur 2019, concurenţi sau invitaţi, vor urca pe o scenă de 800 m2, cu 400 m2 ecrane de LED, ”cât 1.000 de televizoare”, cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnică.

”Clasică, dar şi versatilă şi glamour. Aşa va fi în acest an, scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur pe care vor evolua concurenţii şi artiştii invitaţi din România şi din străinătate. Ediţia 2019 va fi una strălucitoare, cu o scenă inundată de sute de metri pătraţi de ecrane LED, adaptată, la fel ca grafica, profilului şi conţinutului tuturor show-urilor pop, rock sau de folclor”, promit organizatorii.

O scenă cu un concept clasic, care se poate transforma rapid pentru a fi în ton cu show-ul fiecărui artist în parte.

„Orice decor este special şi are particularităţile lui, dar are şi «eterna» motivaţie – trebuie să fie mai bun decât anul trecut. Încercăm să oferim artiştilor un spaţiu atractiv şi versatil pentru momentele ce îi reprezintă. Vom avea o scenografie tehnologică, cu suprafaţe generoase de ecrane pentru implementarea decorurilor video, astfel că, împreună cu designul de lumini, scena se va transforma pentru fiecare moment în parte. Se va schimba geometria spaţiului pentru a accentua şi susţine performanţa la nivelul unui show de mare anvergură mult așteptat de public”, spune arhitectul Petre Ţalea, cel care semnează scenografia Festivalului.

Țalea şi-a pus amprenta și pe spectacole susţinute de Ştefan Bănică jr., Horia Brenciu sau Loredana, festivaluri, musical-ul „Mamma mia”, show-uri tv precum: „Câştigă România”, „Surprize, surprize”, „Iartă-mă”, „Din dragoste”, „Dansez pentru tine”, „Vocea României”, „Vocea Cehiei”, „X Factor”, Revelioane la toate posturile tv.

Alte articole:   Românii cu venituri mici vor primi vouchere pentru plata facturilor la energie

La amenajarea Pieţei pentru Cerbul de Aur, organizatorii susţin că au ţinut cont de profilul spaţiului, astfel încât prezenţa evenimentului să fie o bucurie pentru oraş, iar măsurile necesare desfăşurării festivalului să nu creeze un disconfort major populaţiei.

Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Emeli Sandé, Ronan Keating, Ştefan Bănică jr şi Irina Rimes.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să fie anunţaţi câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Pentru cele patru zile ale evenimentului – 22-25 august – organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei.

Alte articole:   Cum să creezi o reclamă TV de succes

Foto: tvr.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.