blog-logo

Începe montarea gradenelor și a scenei pentru Cerbul de Aur. Piața Sfatului, blocată până la finalul lunii

Începe montarea gradenelor și a scenei pentru Cerbul de Aur. Piața Sfatului, blocată până la finalul lunii

Din acest weekend Piaţa Sfatului va fi blocată până la sfârşitul lunii august, cu şantierul pentru montarea gradenelor și a scenei, iar după festival, cu demontarea.

TVR a cerut ca amenajarea scenei să înceapă de astăzi, 10 august. Astfel, Piața Sfatului va fi blocată din 10 și până în 31 august.

În acest an, terasele nu vor fi complet închise, așa cum s-a întâmplat anul trecut, ci vor fi permise două umbrele la fiecare terasă, dar localurile trebuie să fie închise pe durata spectacolelor.

 „Este luată în considerare varianta ca pe laturile unde există terasele, în perioada montării scenei și gradenelor, comercianții să poată avea câte două umbrele la fațadă. De asemenea, vor fi asigurate și culoare de trecere pentru pietoni. Toate detaliile se vor stabilite de comandamentul pentru organizarea Cerbului de Aur”, a explicat, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Pentru ediția din acest an Primăria şi Consiliul Judeţean Braşov au alocat din banii contribuabililor pentru Cerbul de Aur, 1,3 milioane de la bugetul municipalităţii şi 550.000 de lei de la cel al judeţului. Primăria dă mai mult decât dublu față de anul trecut.

Alte articole:   O scrisoare de dragoste pentru România și români oferită de scriitoarea britanică Arabella McIntyre-Brown

TVR a anunțat un buget de 6,5 milioane de lei.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 22 – 25 august în Piața Sfatului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate