Cum s-a produs accidentul de pe DN 13, în care două persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost rănite

Cum s-a produs accidentul de pe DN 13, în care două persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost rănite

Drumul Naţional 13 a fost blocat vineri dimineaţă, după un accident teribil produs între un TIR și un autoturism, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, soldat cu cinci victime, între care două persoane decedate.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe un segment de drum în curbă,  autoturismul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un autotren.

În urma coliziunii, două persoane de sex masculin au decedat, alte două femei au suferit multiple traumatisme şi un copil de trei ani a fost rănit ușor.

Potrivit opiniabuzău.ro, șoferul autoturismului implicat în accident era șeful Postului de Poliţie din comuna Breaza, judeţul Buzău.

Polițistul Cristi Oprea împreună cu soţia sa, fetița cea mică şi doi prieteni ai familiei, soț și soție, se îndreptau vineri dimineaţă spre Târgu-Mureş, unde cele două familii aveau fetele în cantonament la handbal, pentru a participa la un meci al acestora.

La un moment dat, pe Drumul Naţional 13 Braşov-Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, într-o curbă, maşina în care se aflau cele două familii din Buzău a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un TIR.

În urma impactului violent, polițistul și bărbatul care se afla în dreapta sa au murit pe loc. Soţia lui Oprea, fiica de trei ani a celor doi și încă o femeie, soția celuilalt bărbat, au fost rănite.

Alte articole:   Poliția a deschis o anchetă după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea!

Fetița a fost preluată în stare stabilă şi conştientă, de Ambulanța Rupea și transportată la Spitalul Clinic de Copii Brașov.

Cele două femei au suferit multiple traumatisme și au fost transportate în stare de conștieță, la Spitalul Județean Brașov.

Cristi Oprea avea 37 de ani și era poliţist de peste 15 ani, iar de aproximativ 5 ani era șef de post în comuna Breaza.

Soţia poliţistului lucrează la Ambulanţa Buzău.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.