Primăria Brașov are un site nou! Municipalitatea așteaptă sugestii de la cetățeni

Primăria Brașov are un site nou! Municipalitatea așteaptă sugestii de la cetățeni

De câteva zile site-ul oficial al Primăriei Brașov, https://www.brasovcity.ro/, are o platformă actualizată, în acord cu noile prevederi ale Codului Administrativ.

Dincolo de aspectul nou, mai prietenos cu utilizatorul și compatibil cu toate dispozitivele mobile, site-ul pune la dispoziția cetățenilor o serie de informații și facilități noi, în special legate de actele normative emise, dar și legate de relația cu serviciile Primăriei.

 „Există o prevedere în Codul administrativ în care se arată că autorităţile locale trebuie să creeze o pagină de internet în care să se prezinte o serie de informaţii ce ţin de transparenţa instituţiei. Noi pregătim de mai mult timp acest site şi, odată cu intrarea în vigoare a noului Cod administrativ, am luat decizia să-l lansăm acum. Mai există informații care trebuie completate, poate mai sunt lucruri care mai trebuie îmbunătăţite, iar în acest sens aşteptăm şi sugestii pe care le putem lua în calcul. Vă invit să îl accesați și să îl utilizați cât mai mult”, a declarat primarul George Scripcaru.

O noutate este și o rubrică de ştiri, unde pot fi urmărite ultimele informaţii care privesc activitatea Primăriei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   COD GALBEN de ploi pe tot parcursul zilei de vineri!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.