Copil inconștient după ce a fost accidentat pe strada Codrul Cosminului

Copil inconștient după ce a fost accidentat pe strada Codrul Cosminului

UPDATE „Un bărbat, în vârstă de 45 ani, din municipiul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Codrul Cosminului, a surprins și accidentat un copil, în vârstă de 8 ani, angajat în traversarea regulamentară a străzii.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”,
a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Știrea inițială

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a trimis un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor unui copil care a fost lovit de un autoturism pe strada Codrul Cosminului.

Alte articole:   ÎN DIRECT Ședința Consiliului Local Brașov

Din păcate, se pare că starea micuțului este foarte gravă. Este inconștient.

„Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele si imprejurarile producerii accidentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan,.

Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate