Brașoveanul Nicolae Marian Coman merge la Campionatul European pe echipe (Liga I) cu gândul la un „season best”

Brașoveanul Nicolae Marian Coman merge la Campionatul European pe echipe (Liga I) cu gândul la un „season best”

Între 9 și 11 august, la Sandnes (Norvegia) se va desfășura cea de-a opta ediție a Campionatului European pe echipe Liga I, unde România se va lupta cu Belgia, Belarus, Irlanda, Lituania, Norvegia, Olanda, Portugalia, Slovacia, Turcia, Ungaria.

În programul de concurs sunt 40 de probe, câte 20 la masculin și tot atâtea la feminine, iar cu excepția ștafetelor de 4×100 m, respectiv, 4×400 m, la start nu se poate prezenta decât un atlet din fiecare țară.

Brașoveanul Nicolae Marian Coman, legitimat la CSU Arad / CSM Craiova ne reprezintă în proba de 1.500 de metri și merge în Norvegia cu gândul de a realza un „season best”.

„Marian a plecat în Norvegia cu gândul la o cursă întinsă. Competiția este una extrem de puternică, astfel că un obiectiv realist ar putea fi un «season best». După ce revine de la această competiție, va urma o pauză, iar la 1 septembrie Marian va începe pregătirea pentru noul sezon, proces în cadrul căruia includem și participarea la Crosul «15 Noiembrie»”, a declarat Gabriel Boga, antrenorul lui Nicolae Marian Coman.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap