blog-logo

Ce spun despre tine pantofii tăi preferați

Sursă foto: Maxipexel.net 

Toate alegerile pe care le facem – inclusiv cele vestimentare – ne reflectă personalitatea. Așadar, nu ar trebui să te surprindă faptul că cei din jur pot intui anumite lucruri despre tine, doar privindu-ți ținuta! 

Știai că și pantofii preferați sunt o mostră a felului tău de-a fi? Caută în lista de mai jos modelul tău favorit de încălțăminte și află ce spune acesta despre tine! 

Flat sandals 

Sandalele cu talpă joasă sunt primele care îți atrag atenția atunci când intri într-un magazin de încălțăminte? Atunci este foarte clar că ai o adevărată pasiune pentru ele! Dacă preferi oricând o pereche de sandale cu talpă joasă în locul încălțămintei cu toc, ești o persoană foarte politicoasă și, destul de conservatoare. Ești calculată mai degrabă decât spontană și ai o personalitate orientată spre pragmatism. 

Pantofii spot 

Dacă pantofarul tău este plin de modele de pantofi sport, nu mai încape îndoială: faci parte dintre aceia care vânează cele mai noi modele de sneakerși și fac tot posibilul să le aibă în garderoba lor. Putem spune despre tine că îți place să-ți petreci timpul în aer liber și că te dai în vânt după călătorii. În plus, ești o persoană care pune confortul personal pe primul plan, în tot ceea ce face! Știai că poți împărtăși pasiunea ta p0entru sneakerși și cu alte persoane care au făcut un hobby din pantofii sport? Află mai multe de pe epantofi!

Alte articole:   Peste 700 de mii de cereri unice de plată au fost depuse la APIA

Platformele

Optezi, adesea, pentru platforme în defavoarea tocurilor și a pantofilor cu talpă joasă? Înseamnă că ești o persoană care pune mare preț pe modul în care arată. Totodată, ești cu siguranță o femeie activă, care nu poate sta locului nici măcar atunci când are o zi liberă de la serviciu. În ciuda faptului că ești o persoană atentă la ținutele tale, faci întotdeauna alegeri vestimentare care să îmbine caracteristicile estetice cu cele legate de confort. 

Mocasinii 

Preferații tăi sunt mocasinii, sau pantofii Loafers așa cum sunt cunoscuți în lumea modei? Aceștia reflectă faptul că ești o persoană destul de introvertită, dar totuși foarte introvertită. De asemenea, se spune despre persoanele care poartă acest tip de încălțăminte că sunt elegante și că pun mare preț pe calitatea hainelor și a accesoriilor pe care le poartă. 

Alte articole:   VIDEO 500 de articole vestimentare și încălțăminte contrafăcute, într-un complex comercial din Brașov

Pantofii cu toc 

Îți concepi, adesea, ținutele, pornind de la perechile de pantofi cu toc care îți plac cel mai mult? Ei bine, preferința ta către o astfel de încălțăminte denotă că ești o persoană puternică, cu o mare încredere în sine. Îți place să ieși în evidență indiferent de ocazie și investești un buget generos în achizițiile tale vestimentare. De asemenea, ești o femeie senzuală, căreia îi place să fie tot timpul în pas cu moda. 

Cizmele 

Dacă ar fi să iei cu tine pe o insulă pustie o pereche de încălțări, acelea ar fi cizmele? Atunci, fără îndoială că ești o fire timidă, care se retrage în carapace atunci când lucrurile nu merg conform planului. În același timp, ești o persoană care caută siguranța în tot ceea ce face. 

Alte articole:   ANM: Cod galben de vânt puternic în județul Brașov

Balerinii 

În sezonul cald, balerinii sunt un item statement al ținutelor tale? Înseamnă că ești o fire caldă, copilăroasă și totuși foarte feminină. Nu îți place să te supui regulilor, motiv pentru care cauți, deseori, căi de evadare de sub incidența lor. Pui mare accent pe confortul ținutelor tale, însă nu vrei să sacrifici nici designul pieselor vestimentare pe care le porți. 

Analizează cu atenție pantofarul tău; care este modelul de pantofi care predomină? Spune-mi ce încălțăminte porți, ca să-ți spun cine ești!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.